Antwerpen - Sanderusstraat

Antwerpen: Sanderrusstraat

IMG_0767
IMG_0759
IMG_0756

ANTWERPEN

Sanderusstraat



Opdrachtgever: Ponnet - Arnst


Interieurarchitect: Co.Studio





03/2020 - (lopende)





voor het begin van de werken

Met deze verbouwing zijn we gestart in volle Corona-crisis.

Maar door de raadgevingen strikt op te volgen konden we zonder problemen beginnen aan de eerste afbraakwerken.


Dit historische pand, voorheen een zadelmakerij, zal worden verbouwd tot eengezinswoning, voorzien van hedendaags comfort, zonder te raken aan de klassieke, beschermde voorgevel.

Zo zullen alle ramen, zowel in de gevel als in het dak vervangen worden door periode correcte houten ramen.


De afwerking, volledig ontworpen door Co.Studuio, zal van een zeer hoog niveau zijn en voorzien van alle moderne technieken en voorzieningen.

afbraak- en opbouwwerken

het eindresultaat

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren