Diensten

ONZE DIENSTEN, ONZE SPECIALITEITEN

"


Wij stellen u als klant altijd centraal bij het leveren van onze diensten/producten. De klant bepaalt! Wij sluiten dus aan bij uw persoonlijke voorkeuren en wensen. We bespreken uw situatie, en passen ons daar op aan. We denken altijd proactief met u mee, zodat u altijd kunt rekenen op de beste dienstverlening/producten. Zo staan wij naast u en stellen ons op als partner! Oftewel: wij leveren 100% maatwerk.

Onze visie is dat kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat valt of staat bij de uitvoering van de details. Daar hebben wij dan ook alle oog voor, en daar profiteert u van.

U betaalt daar niets extra’s voor! Door creatief te zijn en efficiënt te werken, kunnen we tegen scherpe tarieven leveren zónder dat we inboeten aan kwaliteit!

Zo blijven wij uw vertrouwde adres voor al uw behoeften. Wij zijn u graag van dienst.


VERBOUWEN


De verbouwing van uw keuken, aanpassingen aan uw dak of het plaatsen van nieuwe ramen.

Maar ook de aanbouw van extra ruimte aan uw huis, of het uitbreiden van uw zolder met dakkapellen, voor al deze verbouwingen kunt u bij ons terecht.

Uw plannen worden door ons gerealiseerd.Hieronder vindt u voorbeelden van verschillende verbouwingen >>

+

BOUWEN


Heeft u plannen om een nieuwbouw te zetten?

CJS-Projects kan u hierbij van dienst zijn. Wij kunnen indien u wenst het volledige traject onder onze hoede nemen, maar wij ook door u bepaalde delen van de bouw verwezelijken, Gaat het om de funderingswerken, de ruwbouw, de afwerking. Wij zorgen voor alle aspecten van uw (nieuw)bouw.Bekijk hieronder bouwprojecten van CJS-Projects >>

+

+

TOTAAL PROJECTEN


Door de ervaring die CJS-Projects doorheen de jaren heeft opgedaan, schrikken wij niet terug van grotere totaalprojecten. Werken die wij zelf niet kunnen uitvoeren worden uitgevoerd in onderaanneming, maar altijd onder onze controle. CJS-Projects blijft gedurend het hel project uw enige aanspreekpunt.Klik op een afbeelding voor een voorbeeld van een totaal project >>

ALGEMENE AANNEMING


CJS-Project schrikt niet terug van de grote projecten, maar verliest daarbij de kleinere projecten zeker niet uit het oog. Bij ons kunt u ook terecht voor ruwbouw- of afbraakwerken, dakwerken, binnen- en buitenschrijnwerk, afwerking, deuren en ramen.

Wij helpen u ook graag verder met de kleinere werken.

Daar waar de grote aannemers het laten afweten, nemen wij ook de kleinere klussen aan, Of het nu gaat om het plaatsen van Velux-raam, vervangen van een deur of het repareren van uw plat dak met een nieuw dakrubber, CJS-Projects beziet elk project als even groot of belanghebbend.Bekijk voorbeelden door op een afbeelding te klikken >>

RAMEN EN DEUREN

         in aluminium, kunststof of hout


In veel gevallen begint een verbouwing bij het vervangen van de ramen voor ramen die beter isoleren, zowel thermisch als akoestisch.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deuren en ramen in zowel aluminiuim, PVC en hout. Daarvoor werken wij samen met fabrikanten die hun producten produceren in België.

Voor aluminium en PVC ramen werken wij samen met WindowMakers.
Voor houten en PVC ramen is RaamExpres onze leverancier.


Maar wij plaatsen niet allen ramen en deuren, ook lichtstraten, daklichtkoepels of overloopbare koepels worden door ons vakkundig geplaatst.


<< Klik hier als u meer informatie wil over ramen en deuren >>

+

HOE VERLOOPT ONZE SAMENWERKING?

01.


ContactU neemt contact met ons op voor een verbouwing, nieuwbouw, totaal project of andere werken waarbij CJS-Project u van dienst kan zijn.

Wij maken een afspraak om de werken ter plaatse te overlopen en te evalueren.


02.


Offerte en

Planning


U ontvangt van ons een duidelijke en gedetailleerde offerte. Indien u daarop wenst in te gaan wordt er in samenspraak met u een planning opgesteld.


03.


ConstructieDe werken worden uitgevoerd, steeds onze supervisie van CJS-Projects. Uw aanspreekpunt gedurende de volledige looptijd van uw project. CJS-Projects werkt volgens de gangbare bouwvoorwaarden, maar wij zijn ook steeds op zoek naar nieuwe en  innovatieve producten en werkwijzes.


04.


Afronden en Oplevering


Na het succesvol afronden van het project overlopen wij de werken zodat u en wij zeker zijn dat alle werken naar alle tevredenheid zijn  afgerond.


CONTACTEER ONS

VOOR MEER INFOMATIE

OVER EEN VAN ONZE DIENSTEN

>>