Brasschaat - Hoge Kaart

Brasschaat: Hoge Kaart

20190625_142816
20191220_143700
20191218_082411

BRASSCHAAT


Hoge Kaart



Opdrachtgever: Michels


Architect: D&V Kwadraat





08/2019 - 12/2019





voor het begin van de werken

Deze half-open bebouwing werd gemoderniseerd:


  • De leefkeuken werd uitgebreid met een uitbouw die een mooie blik op de tuin garandeerd door middel van grote (schuif)ramen. Deze grote ramen zorgen voor een zee van licht.
  • Op de verdieping werd er een uitbouw geplaats in houtskeletbouw. De uitbouw werd bekleed met padouk latten. Dit geeft een mooi contrast met de wit geschilderde gevel en de donkere kozijnen.
  • Alle ramen werden vervangen door ramen met donkere kozijnen die de woning een modern uiterlijk geven.



de verbouwing in beeld

een blik op het eindresultaat

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren