Over ons

OVER ONS

Sinds 2014In 2014 wordt CJS-Projects opgericht, gebouwd op een sterke fundering van medewerkers, die meer dan 25 jaar ervaring in verschillende takken van de bouwsector hebben.


in de daarop volgende jaren heeft CJS-Project gestaag een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner.

Wij leveren hoogstaande diensten gaande van gevelwerken, ramen, deuren, verbouwingen, nieuw- en/of ruwbouw tot totale projecten, Uw project is bij ons altijd in goede handen.

We zijn een bedrijf dat met beide benen stevig op de grond staat, dat streeft naar een prettige, stressloze samenwerking.


In 2016 wordt het nieuwe logo geïntroduceerd, om een betere zichtbaarheid en naamsbekendheid op te bouwen.

in navolging van het moderne logo is er in 2019 een volledige nieuwe website online gekomen, met daarop onder andere realisaties en een nieuwspagina.


Als missie hebben wij gesteld dat de klant een stressvrij project kan doorlopen, Wij proberen u als klant zo veel mogelijk te ontlasten door een punctuele projectopvolging.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie zijn bij CJS-Project de waarden die wij hoog in het vaandel dragen.


WIE ZIJN WE?

Annick

zaakvoerster / adminstratief verantwoordelijke

Annick onderhoudt als zaakvoerster contact met de verschillende afdelingen van CJS-Projects.

Als vraagbaak kan het personeel bij haar terecht met vragen.

 

Annick is de stuwende kracht achter de schermen, maar door omstandigheden is ze momenteel niet actief werkzaam in het bedrijf.
>> administratie@cjs-projects.be

Stefan 

project manager

Stefan heeft een ruime praktische ervaring opgedaan op de werkvloer, met als stevige basis een hogere studie bouwkunde.

Stefan is altijd nauw betrokken bij elk project waar CJS-Projects aan begint. Ieder project is een deel van de reputatie van CJS-Projects en alle projecten worden dan ook behandeld met de zelfde zorg en oog voor detail.

Het opbouwen en behouden van een goede naam is elementair.


Stefan houdt de vinger aan pols bij de lopende werven en projecten en leidt alles in goede banen. Een degelijke en kwalitatieve afwerking is hierbij vanzelfsprekend.
>> stefan@cjs-projects.be


Justus

project begeleider

Door de gestage groei die CJS-Projects de laatste tijd doormaakt was er nood aan ondersteuning. Daarvoor werd Justus aangetrokken.
Justus is een all rounder die overal inspringt en projecten op een correcte en vlotte manier helpt realiseren, door op zoek te gaan naar de beste oplossingen.

Projecten opzetten en samen met het team doelen realiseren is het uiteindelijke doel.

Centraal hierbij staat een open en eerlijke communicatie met klanten, leveranciers, architecten en bouwheren.


Daarnaast houdt Justus zich bezig met de algemene communicatie van het bedrijf: website, bestickering van de voertuigen, social media.
>> justus@cjs-projects.be

Szymon

werfleider

Szymon is de man op de werf, degene die ter plaatse de leiding in handen heeft.

Szymon verzorgt het contact tussen CJS-Projects en de onderaannemers, hij vertegenwoordigt CJS-Projects op de werf en zorgt ervoor dat het praktische gedeelte vlot en technisch correct verloopt.

Oorspronkelijk als dakwerker begonnen bij CJS-Projects, heeft Szymon zich opgewerkt tot een onmisbare kracht op de werf in elk aspect van het bouwtraject, en als schakel tussen CJS-Projects, de klanten en de onderaannemers.

WIJ MAKEN UW PLANNEN REALITEIT

 

CJS-Project is tijdens het volledige project, groot of klein, uw enige aanspreekpunt, wij zorgen voor alles, zodat u dat niet hoeft te doen.

Wij zijn tijdens uw volledige project uw aanspreekpunt, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, dat zelfs nemen wij van u over.


CJS-Projects levert werk op uw maat, uw wensen staan voorop met als voornaamste doelstelling uw volle tevredenheid.

DIENSTEN


  • Algemene aanneming
  • Verbouwen
  • Bouwen
  • Totaal projecten

WAARDEN


  • Veiligheid
  • Integriteit en vertrouwen
  • Vertrouwen
  • Vakmanschap
  • Communicatie